Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
(-)
Alain Caron
Lendl Mijnhijmer
Leon Mazairac
Ramon Brugman
(-)
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Drankje zonder alcohol
Menu
Lunch
Borrelhapje
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Lente
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Coquilles met romige ajo blanco en frisse blauwe druiven
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Knoflookgambaās met gembersiroop en stokbrood
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
De lekkerste mosselen met wijn en champignons
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gegrilde makreel met kiwibes salsa
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Sashimi met wasabi en ingelegde gember
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade
Paginering
Huidige pagina
1
Pagina
2
Pagina
3
Pagina
4
Er zijn meer volgende pagina's
…
Volgende pagina
Volgende