Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Kibbeling
Rosah van Schendelen

Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Salade met tomaat
Rosah van Schendelen

Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediƫnten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met wijn en champignons

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips