Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Ramon Brugman maakt een frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen
Ramon Brugman

Frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Ramon is in Amsterdam en gaat langs bij Sara Shawkat om eten te maken voor bij de iftar
Ramon Brugman

Okrastoof met lam, frisse rauwkost en zelfgemaakte kaassoufflés

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Kipnuggets met krieltjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte kipnuggets, crispy krieltjes en groentespaghetti

Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

Alain bezoekt Hoda en Mohamed in Haarlem.
Alain Caron

Zelfgemaakte kruidenthee met ananas en abrikoos