Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Salade met tomaat
Rosah van Schendelen

Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Garnalenkoekjes - Lekkere Track
Ramon Brugman

Garnalenkoekjes met chilisaus

Tartaar van haring - Lekkere Track
Ramon Brugman

Tartaar van haring met zoetzure komkommer en wasabi-mayonaise

Ramon maakt gebrande tartaar
Ramon Brugman

Pani puri gevuld met een tartaar van zeebaars

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Gevulde avocado
Ramon Brugman

Mexicaanse gevulde avocado met frisse salsa, maïs en witte bonenspread

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings