Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Lendl Mijnhijmer
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Menu
Lunch
Borrelhapje
(-)
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Lente
Zomer
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Coquilles met romige ajo blanco en frisse blauwe druiven
Romige mosterdsoep en een salade met Hollandse garnalen
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Salade van bietjes met gerookte paling en appel
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gegrilde makreel met kiwibes salsa
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Garnalenkoekjes met chilisaus
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Tartaar van haring met zoetzure komkommer en wasabi-mayonaise
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pani puri gevuld met een tartaar van zeebaars
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Cantonese dumplings
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bietensoep met een broodje makreelmousse
Paginering
Huidige pagina
1
Pagina
2
Pagina
3
Pagina
4
Er zijn meer volgende pagina's
…
Volgende pagina
Volgende