Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Pangsit met oosterse kipvulling en frisse pompoensalade met tahin
Sharon de Miranda

Pangsit met kip en een pompoen salade met frisse dip

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Ossenworst
Alain Caron

Tartaar met ossenworst

Gevulde avocado
Ramon Brugman

Mexicaanse gevulde avocado met frisse salsa, maïs en witte bonenspread

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Crispy kipnuggets
Ramon Brugman

Crispy kipnuggets met zoetzure dip

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Tataki van rund met frisse radijs
Ramon Brugman

Tataki van rund met frisse radijs en knapperige knoflook

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips