Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Panna cotta en stroop van appelcider met kletskopjes
Jetske van den Elsen

Panna cotta van appelcidersiroop

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Halloween dessert | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Griezelig Halloween dessert van chocolade ganache en koekkruimels

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en gepocheerd ei

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruidenbodem