Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Paretha gekruide kip
Ramon Brugman

Zelfgemaakte paratha met pittige kip en tomatensalsa

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème
Jetske van den Elsen

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème

Kleurrijke sushi regenboog sushi
Rosah van Schendelen

Krokante kleurrijke regenboog sushi

Arepa's met uiencompote en tomatensalade
Geneal Harreman

Arepas met scrambled tofu, ui-mango compote en een frisse salade

Dessert met honingbes
Ramon Brugman

Tartelette met honingbessen en romige mascarpone kwark vulling

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Quiche van zoete aardappel met een kipsalade
Sharon de Miranda

Quiche met een bodem van zoete aardappel en kipsalade

paksoi
Sharon de Miranda

Gevulde paksoibladeren met glasnoedels

Plaattaart met apserges ham en ei
Ramon Brugman

Plaattaart met witte asperges, gedroogde ham en oude kaas

American pancakes met mascarpone en aardbeien
Ramon Brugman

American pancakes met mascarpone en vers fruit

Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges