Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

Steak tartare met Hollandse aardperen, kastanje en truffel
Alain Caron

Steak tartaar met Hollandse aardperen, kastanje en truffel

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Kalfstartaar
Alain Caron

Steak tartaar met groene asperges en zoetzure radijsjes

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Parelhoen met dennennaalden
Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Raapsteeltjes

Alain Caron

Sederavondmaal

Alain Caron

Kip met oesters en warme minigroenten

Alain Caron

Limburgse aardappels met kip in wijnsaus