Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings