Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep