Romige gnocchi met kastanje, salie en rozijnen in port
Rosah van Schendelen

Verse gnocchi met kastanjes, beurre noisette en parmezaanse kaas

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Alain Caron

Venkelsalade