Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

American pancakes met mascarpone en aardbeien
Ramon Brugman

American pancakes met mascarpone en vers fruit

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

rabarberstrudel
Ramon Brugman

Rabarberstrudel met vanille crème, appel en cranberries

Kaaskroketjes
Leon Mazairac

Kaascrostini met vijgen, krokante kaaskroketjes en rogvleugel

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Aardpeer soep en salade
Leon Mazairac

Romige soep en een frisse salade met aardpeer en gele bietjes

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette