risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Ramon Brugman

Pasta boerenkoolpesto met appel-bladselderij salade

Ramon Brugman

Noedelsoep met paarse boerenkool

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen