Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Amandel-speculaas cheesecake | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Kruidige amandel-speculaas cheesecake

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Appelbeignets en glühwein
Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Sharon de Miranda

Sharon's borrelplank

Ramon Brugman

Koffiesoezen

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Ramon Brugman

Speculaas met muisjes van marsepein