Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Ramon Brugman

Bruschetta's met emmentaler en een pittige salsa

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Ramon Brugman

Broodje schelvis met kruidenmayonaise