Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Pangsit met oosterse kipvulling en frisse pompoensalade met tahin
Sharon de Miranda

Pangsit met kip en een pompoen salade met frisse dip

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Bietensoep en broodje met makreelmousse
Sharon de Miranda

Bietensoep met een broodje makreelmousse

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips