Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Croissant met zalm en roerei
Ramon Brugman

Luxe croissant met gerookte zalm, roomkaas en roerei

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Tosti met kimchi
Nadia Zerouali

Tosti met kimchi en go-chu-jang mayonaise

Crispy kipnuggets
Ramon Brugman

Crispy kipnuggets met zoetzure dip

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche van zeebaars met Bunnikse kiwi

Gepofte knoflooksoep met bietensalade
Leon Mazairac

Gepofte knoflooksoep, bietensalade en een winterse cocktail

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

De lekkerste patat
Ramon Brugman

De lekkerste patat met zelfgemaakte mayonaise

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Culinaire eieren van Alain Caron
Alain Caron

Borrelhapje l'oeuf mayo met witte bonen en salade met lamsoor

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Tataki van rund met frisse radijs
Ramon Brugman

Tataki van rund met frisse radijs en knapperige knoflook

Biologische rogge van Ramon
Ramon Brugman

Bietensalade met haring en roggebrood

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes