Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Tosti met kimchi
Nadia Zerouali

Tosti met kimchi en go-chu-jang mayonaise

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche van zeebaars met Bunnikse kiwi

Gepofte knoflooksoep met bietensalade
Leon Mazairac

Gepofte knoflooksoep, bietensalade en een winterse cocktail

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Culinaire eieren van Alain Caron
Alain Caron

Borrelhapje l'oeuf mayo met witte bonen en salade met lamsoor

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit
Alain Caron

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Gemarineerde rettich en boontjessalade met gekonfijte citroen

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Leon Mazairac

Fris slaatje met geitenyoghurt, zoetzure ui en appel

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert