Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Garnalenkoekjes - Lekkere Track
Ramon Brugman

Garnalenkoekjes met chilisaus

Tartaar van haring - Lekkere Track
Ramon Brugman

Tartaar van haring met zoetzure komkommer en wasabi-mayonaise

Ramon maakt gebrande tartaar
Ramon Brugman

Pani puri gevuld met een tartaar van zeebaars

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Crispy kipnuggets
Ramon Brugman

Crispy kipnuggets met zoetzure dip

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade