Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte gnocchi van brood met romige pesto

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten

Sharon de Miranda

Kaasloempia's met chilisaus en preisoep

Sharon de Miranda

Aardappelpannenkoekjes met limoenboter, spinazie en rucola

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Sharon de Miranda

Nasi ketjap met oesterzwammen en een eitje

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Sharon de Miranda

Salade parelgerst, oesterzwam en kokosyoghurt

Sharon de Miranda

Thaise noedels met garnalen en pindadressing

Sharon de Miranda

Chimichanga: gefrituurde burrito

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Sharon de Miranda

Arepa’s met gegrilde kippendijen en chimichurri

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Sharon de Miranda

Pasta met groenten en kabeljauw uit de oven

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Sharon de Miranda

Hutspot met gevulde courgette

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden