Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

Steak tartare met Hollandse aardperen, kastanje en truffel
Alain Caron

Steak tartaar met Hollandse aardperen, kastanje en truffel

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

Salade met honingwijn

Alain Caron

Alain's fruitige cocktail met kersen en Cointreau

Alain Caron

Sederavondmaal

Alain Caron

Limburgse aardappels met kip in wijnsaus

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus

Alain Caron

Alphense rosé

Alain Caron

Duif met aardappelpuree en appels in ’t hooi