Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Tjauw min
Sharon de Miranda

Bami met Aziatische bladgroenten

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten

Sharon de Miranda

Aardappelpannenkoekjes met limoenboter, spinazie en rucola

Sharon de Miranda

Nasi ketjap met oesterzwammen en een eitje

Sharon de Miranda

Thaise noedels met garnalen en pindadressing

Sharon de Miranda

Chimichanga: gefrituurde burrito

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue