Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Seitan
Ramon Brugman

Gewokte groenten met seitan, rijst en cashewnootjes

Koek-en-zopie
Ramon Brugman

Koek-en-zopie: warme chocolademelk en gevulde koeken

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

camembert salade van Alain Caron
Alain Caron

Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept