Tunesisch streetfood
Nadia Zerouali

Tunesisch streetfood: kikkererwten soep met oud brood en een eitje

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Parelhoen met dennennaalden
Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden