Salade met pompoen
Rosah van Schendelen

Salade met pompoen, gorgonzola, peer en knapperige granola

Zelfgemaakte noedels met Friese bonen en gochujang saus
Jetske van den Elsen

Zelfgemaakte noedels met Friese bonen en gochujang saus

Curry met zoete aardappel
Geneal Harreman

Zoete aardappelcurry met zwarte rijst en tempeh

Appelazijn - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf appelazijn van schillen en een klokhuis

Aardbeien beignets met lavendelsuiker
Rosah van Schendelen

Beignets van aardbeien met zelfgemaakte lavendelsuiker

Chef-kok Geneal maakt een Syrische salade
Geneal Harreman

Kruidige tabouleh van quinoa en pastinaak

ceviche
Jetske van den Elsen

Frisse ceviche met pompoen en mais

Scones met verse saus van rozen en frambozen
Rosah van Schendelen

Pistache scones met zelfgemaakte rozenjam

Tomaten orzo met verse ingrediƫnten
Geneal Harreman

Orzo met tomaat, olijven en romige burrata

Fruit Spingrolls - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Lekkere fruit springrolls met zoet zure dip

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Salade met tomaat
Rosah van Schendelen

Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade

Rozen limonade | Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf rozenlimonade met ijskoude melk

Broodravioli
Rosah van Schendelen

Ravioli, croutons en croissantsticks van oud brood

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade