Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Pasta korma van chef-kok Geneal
Geneal Harreman

Snelle pasta met venkel, tempeh en romige kormasaus

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

Courgette fritters
Rosah van Schendelen

Courgette fritters met halloumi en sesam salsa

Chef-kok Geneal maakt een wintersoep met een pannenkoek
Geneal Harreman

Aardpeer en knolselderijsoep met maïspannenkoek

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Surinaamse kousenband met tajerblad en roti massala
Geneal Harreman

Surinaamse kousenband met tajerblad en roti massala

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing