Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwsbrief
Zoek door de site
Menu
Recepten
Experts
Terugkijken
Rubrieken
Wandelingen
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
(-)
0-30 minuten
(-)
30-60 minuten
(-)
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
(-)
Leon Mazairac
(-)
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Menu
(-)
Voorgerecht
(-)
Hoofdgerecht
Seizoen
(-)
Herfst
Winter
(-)
Lente
(-)
Zomer
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Risotto met verse groente en zalm van de barbecue
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Gebakken rode mul met citroencompote
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Salade met warm gerookte zalm
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Asperges met gerookte zalm
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Gegrilde dorade met een salade vol groente
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Salade niçoise
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Hollands tartaar
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Snelle maaltijd: mosselen in een oosters sausje
Ramon Brugman
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Oosterse zalm-tartaar
Leon Mazairac
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus