Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Ramon Brugman maakt een soort tartaar met zalm, appel, ricotta en krokante aardappel
Ramon Brugman

Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Garnalenkoekjes - Lekkere Track
Ramon Brugman

Garnalenkoekjes met chilisaus

Tartaar van haring - Lekkere Track
Ramon Brugman

Tartaar van haring met zoetzure komkommer en wasabi-mayonaise

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Ramon maakt gebrande tartaar
Ramon Brugman

Pani puri gevuld met een tartaar van zeebaars

Indiase curry met verse mosselen
Ramon Brugman

Indiase curry met verse Zeeuwse mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Biologische rogge van Ramon
Ramon Brugman

Bietensalade met haring en roggebrood

Ramon Brugman

Oesters met oosterse en zure dressing

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Alain Caron

Venkelsalade