pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Eggs benedict
Ramon Brugman

Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Pinchos met gebakken Secreto, romesco en zoete ui
Ramon Brugman

Snelle pinchos met zoete ui, paprika en Ibérico secreto

Croissant alain
Alain Caron

Luxe croissants met kruidencrème en ham

Steak tartaar | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak tartaar op knapperig brood met romige pestocrème

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Bananenpannenkoeken met clotted cream
Sharon de Miranda

Bananenpannenkoeken met clotted cream

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Chef-kok Sharon maakt lekker gerecht met Gelderse rookworst
Sharon de Miranda

Pastinaak stamppot met spinazie, witte kaas en rookworst

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke