Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Sharon de Miranda

Sharon's borrelplank

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer