Kokosmakronen
Ramon Brugman

Kokosmakronen met witte chocolade ganache, mango en passievrucht

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Sinterklaas cheesecakejes
Ramon Brugman

Mini cheesecakes met kruidnoot en taaitaai

Amandel-speculaas cheesecake | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Kruidige amandel-speculaas cheesecake

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Mokka hazelnoot slagroomtaart
Ramon Brugman

Mokka hazelnoot slagroomtaart

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes