Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Ramon Brugman

Broodje schelvis met kruidenmayonaise

Ramon Brugman

Mosterdsoep met kaas-uienstokbrood en zalmsalade

Ramon Brugman

Pasteitjes met pittig rundvlees

Ramon Brugman

De kerstamuses van Ramon

Ramon Brugman

Oosterse steaktartaar

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Het recept van verse hop