Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

3x komkommer kerstamuses
Jetske van den Elsen

3x lekkere amuses met komkommer

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

zomerse bieten
Jetske van den Elsen

Bietjes met opgeklopte roze geitenkaas

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Gefrituurde bloemkool
Geneal Harreman

Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Bietensoep en broodje met makreelmousse
Sharon de Miranda

Bietensoep met een broodje makreelmousse