Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Alain Caron

Gevulde avocado met jackfruitartaar

Alain Caron

Pompoensoep

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Alain Caron

Gevulde uien met ei en boletencrème

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Alain Caron

Cashew-kaasje op Carla’s wijze

Alain Caron

Erwtensoep van Sylvia

Leon Mazairac

Bisque van Hollandse garnalenkoppen

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep

Leon Mazairac

Pot au feu van boerenkip

Leon Mazairac

Mousseline met garnalen en een schaaldierensoep.

Leon Mazairac

Wang Langoustine

Alain Caron

Varkenssaté met biersaus