Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Ossenworst
Alain Caron

Tartaar met ossenworst

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

soep van bottenbouillon
Alain Caron

Klassieke groentesoep met eendenborst, pastinaak en bladerdeeg

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Ossenhaas van de waterbuffel

Alain Caron

Gevulde kruidensoep

Alain Caron

Kalfsrollade met biologische spruitjes en zalmeitjes

Worst gerecht Alain
Alain Caron

Culinair met worst

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Het recept van verse hop

Alain Caron

Kruudmoes Raalte

Alain Caron

Eendenborst met duurzame chocola