pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Bulgur
Geneal Harreman

Winterse salade met bulgur, broccoli en halloumi en vijgen uit de oven

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel

Sticky bloemkool
Jetske van den Elsen

Sticky bloemkool in gochujang saus met komkommer en bosui

Romige vis
Ramon Brugman

Kabeljauwfilet in romige kokossaus met rijst en frisse komkommer salade

Karamel lava cake - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Karamel lava cakejes met room en rood fruit

Pompoen ‘’rollade’’ met boerenkool gestoofd in broodbier en pastinaak met kruidenboter
Geneal Harreman

Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

3x komkommer kerstamuses
Jetske van den Elsen

3x lekkere amuses met komkommer

Amandel-speculaas cheesecake | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Kruidige amandel-speculaas cheesecake

Knolselderij steak | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak van geroosterde knolselderij met pepersaus en parmezaankoek