Romige gnocchi met kastanje, salie en rozijnen in port
Rosah van Schendelen

Verse gnocchi met kastanjes, beurre noisette en parmezaanse kaas

Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Sharon maakt een traybake met witvis en garnalen
Sharon de Miranda

Traybake met witvis, Hollandse garnalen en bloemkool

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel van Rob Jetten
Ramon Brugman

Rob Jetten's recept voor bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Bulgur met haloumi
Sharon de Miranda

Bulgur salade met gegrilde halloumi, aubergine, tomaat en yoghurt dip