pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Plantaardige groene koekjes
Sharon de Miranda

Plantaardige groene koekjes

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Mocktail met alcoholvrije rum, kersen en chocolademousse
Sharon de Miranda

Cocktail met alcoholvrije rum, kersen en chocolademousse

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Stoofvlees met ui en aardappelpuree
Sharon de Miranda

Stoofvlees met ui, verse kruiden en aardappelpuree

Croissant alain
Alain Caron

Luxe croissants met kruidencrème en ham

Tiramisu spekkoek
Sharon de Miranda

Tiramisu van spekkoek, mascarpone en amandel

Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade