Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Alain Caron

Gevulde avocado met jackfruitartaar

Alain Caron

Liefdescamembert

Nadia Zerouali

Nadia's favoriete streetfood: koshari

Alain Caron

Salade met kimchi

Nadia Zerouali

Karnemelk bloemkoolsteaks met gestoomde couscous

Alain Caron

Pompoensoep

Alain Caron

Dessert van schapenkaas en -ijs met verse vijgen

Nadia Zerouali

Rijstepap met pruimenmoes en kokos

Alain Caron

Gevulde uien met ei en boletencrème

Nadia Zerouali

Lauwwarme speltsalade met oesterzwambitterbal