Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Chef-kok Sharon maakt lekker gerecht met Gelderse rookworst
Sharon de Miranda

Pastinaak stamppot met spinazie, witte kaas en rookworst

Gebakken kokosrijst met kip en garnalen
Sharon de Miranda

Gebakken kokosrijst met kip en gedroogde garnalen

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

Midden-Oosterse Shakshuka van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Shakshuka met zelfgemaakt flatbread

Roerbakbroccoli met biefstukpuntjes
Sharon de Miranda

Roerbakbroccoli met biefstuk, pinda’s en zoete aardappelfriet

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten