Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

American pancakes met mascarpone en aardbeien
Ramon Brugman

American pancakes met mascarpone en vers fruit

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Eggs benedict
Ramon Brugman

Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

rabarberstrudel
Ramon Brugman

Rabarberstrudel met vanille crème, appel en cranberries

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Gerecht gehaktballen
Sharon de Miranda

Snel eenpansgerecht met groenten en gehaktballetjes

Paksoi pannenkoek
Jetske van den Elsen

Koreaanse groentepannenkoek met paksoi en een dipsaus

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Krokante kip in honing boter saus
Sharon de Miranda

Krokante kipstukjes in honing-botersaus

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi