Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes

soep van bottenbouillon
Alain Caron

Klassieke groentesoep met eendenborst, pastinaak en bladerdeeg

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Gevulde kruidensoep

Ramon Brugman

Pasteitjes met pittig rundvlees

Alain Caron

Kalfsrollade met biologische spruitjes en zalmeitjes

Ramon Brugman

Oosterse steaktartaar

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Het recept van verse hop

Ramon Brugman

Zuurkoolstrudel met filodeeg

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Alain Caron

Erwtensoep van Sylvia

Ramon Brugman

Lamshaas en Frieslander aardappelwaaiers

Ramon Brugman

Goedgevulde goulashsoep met fris-zoete salade en saucijzenbroodjes