Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Crispy chili-olie van Jetske
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's crispy chili-olie

Chef-kok Ramon maakt snelle lasagne uit de pan
Ramon Brugman

Snelle lasagne uit de pan en salade met pesto

Pindasaus Jetske
Jetske van den Elsen

Maak zelf Jetske's pindasaus

Ramon maakt simpel gerecht met biologische groenten
Ramon Brugman

Kruidentoast met preipuree en gesmolten kaas

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Maak zelf Jetske's lemon curd | Foto: BinnensteBuiten
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's lemoncurd

Chef-kok Ramon Brugman maakt spruitjes stamppot
Ramon Brugman

Spruitjesstamppot met hazelnoten en geroosterd buikspek

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Ramon Brugman

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Hartige quiche met groene kool
Ramon Brugman

Hartige taart van groene kool, spekjes en knolselderij

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Maak zelf ketchup met Jeske
Jetske van den Elsen

Maak zelf tomatenketchup met online chef-kok Jetske van den Elsen

Ramon maakt een smaakvolle salade met palmkool, spruitjes en knapperige panchetta
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag