Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Ramon kookt met politicus Dilan Yeşilgöz
Ramon Brugman

Dilan Yeşilgöz-Zegerius' recept voor Turkse yoghurtsoep met kikkererwten en munt

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel
Rosah van Schendelen

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Boerderij van de Toekomst Floriade
Sharon de Miranda

Fruitsalade van pruimen, vijgen en kruiden

Ramon Brugman

Lunchsalade met rode biet, avocado en geitenkaas

Lekkere track bonendip pita crackers - lief gebaar
Ramon Brugman

Crackers van pitabroodjes met een frisse bonendip

Steak Tartaar van oesterzwammen
Sharon de Miranda

Steak tartaar van oesterzwammen

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Ramon Brugman

Gekarameliseerde geitenkaas met appel