Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep