Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Gerecht gehaktballen
Sharon de Miranda

Snel eenpansgerecht met groenten en gehaktballetjes

Paksoi pannenkoek
Jetske van den Elsen

Koreaanse groentepannenkoek met paksoi en een dipsaus

Panna cotta en stroop van appelcider met kletskopjes
Jetske van den Elsen

Panna cotta van appelcidersiroop

Sharon maakt een traybake met witvis en garnalen
Sharon de Miranda

Traybake met witvis, Hollandse garnalen en bloemkool

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Zuurkool - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf zuurkool in een paar stappen

Pumpkin spice chocolademelk | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Warme pumpkin spice chocolademelk

Krokante kip in honing boter saus
Sharon de Miranda

Krokante kipstukjes in honing-botersaus

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Ramon Brugman maakt een frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen
Ramon Brugman

Frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen