Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel
Rosah van Schendelen

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

camembert salade van Alain Caron
Alain Caron

Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep