Marokkaanse tritt van Nadia
Nadia Zerouali

Marokkaanse tritt met linzen en meiknolletjes

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel
Rosah van Schendelen

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel

Koude groentesoep
Nadia Zerouali

Koude groentesoep met gefrituurde aardpeer en een knapperige salade

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Dadel fudge
Nadia Zerouali

Smeuïge dadel fudge van koffie en kardemom

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Leon Mazairac

Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie

Leon Mazairac

Opwarmen met bamisoep

Leon Mazairac

Broodje kraai

Leon Mazairac

Orange Wine uit Chaam

Leon Mazairac

Achterhoekse chef Rick van den Broek in Doetinchem

Leon Mazairac

Recept bij het item van Berkshire varkens

Leon Mazairac

Frietjes stoofvlees