Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpatƩ
Alain Caron

BoerenkoolpatƩ met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediƫnten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Bijzondere salade met exotische paddenstoelen
Alain Caron

Bijzondere salade met exotische paddenstoelen

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Blauwe bessen salade
Alain Caron

Frisse salade met blauwe bessen en balsamicoazijn

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Alain maakt een heerlijk gerecht met de bladgroenten van teeler Siete Neef
Alain Caron

Alain maakt een heerlijk gerecht met de bladgroenten van teeler Siete Neef

Nadia Zerouali

Dubbelgebakken gevulde aubergines met kappertjes, olijven en witte kaas

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter