Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Marokkaanse tritt van Nadia
Nadia Zerouali

Marokkaanse tritt met linzen en meiknolletjes

Pasta korma van chef-kok Geneal
Geneal Harreman

Snelle pasta met venkel, tempeh en romige kormasaus

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Koude groentesoep
Nadia Zerouali

Koude groentesoep met gefrituurde aardpeer en een knapperige salade

Afghaanse okrastoof
Nadia Zerouali

Afghaanse okrastoof

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Dadel fudge
Nadia Zerouali

Smeuïge dadel fudge van koffie en kardemom

Turkse salade
Nadia Zerouali

Turkse salade van bulgur met krokante aubergines

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Nadia Zerouali

Harak Osboa: Midden-Oosterse linzenpasta

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten